PEEL & STICK

Peel & Stick är vår självhäftande tapet med samma förstklassiga utseende och känsla som vår vanliga non-woven tapet. Ingen tidigare erfarenhet av tapetsering krävs, vilket gör att du kan förvandla ditt rum på ett ögonblick!

Välj vilken tapettyp du föredrar när du anger din väggstorlek.

Peel & Stick är lätt att installera och ta bort och gör att du snabbt kan förvandla ett rum. Denna tapettyp är din bästa kompis när du vill byta tapeter oftare, t.ex. i barnrum eller för evenemang.

Peel & Stick lämpar sig inte i rum med betydande temperaturförändringar och varierande luftfuktighet, såsom badrum. Att använda Peel & Stick tapeter i taket rekommenderas inte.

Läs mer om Peel & Stick